Gogoro добавя още производители на скутери към мрежата си за замяна на батерии

Новият продукт „Gogoro Network“ на Gogoro вече има споразумения с големи имена, включително Yamaha, Aeon Motors и PGO.
Тези производители участват като членове-основатели на „Powered by Gogoro Network“.
Всеки от тях планира през лятото да въведе електрически скутер, който е проектиран около мрежата за смяна на батериите на Gogoro.
Предстоящият електрически скутер на Yamaha EC-05 използва новите модернизирани батерии с по-голям капацитет на Gogoro.
Новата програма е създадена за насърчаване на приемането на устойчив градски транспорт. Партньорството на Gogoro позволява на производителите да проектират интелигентни електрически превозни средства, които се интегрират с водещата в индустрията платформа за смяна на батерии.
Според Gogoro:
„Powered by Gogoro Network“ предоставя на потребителите разнообразие от възможности за избор на марки, дизайни, функции и цена на скутери и разширява лидерството на Gogoro в индустрията за сменяемо и устойчиво зареждане. „Powered by Gogoro Network“ предоставя на производителите на електрически превозни средства достъп до иновациите и интелектуалната собственост на Gogoro, включително до интелигентните си задвижвания и контролери, компоненти и интелигентни системи, така че всеки производител може да разработи и внедри уникални електрически превозни средства, които интегрират подмяна на батерии на Gogoro Network. “

Мрежата Gogoro бързо се разраства и сега се състои от над 1300 станции за размяна на батерии, разпространени из Тайван.
Според Gogoro в неговите станции ежедневно се сменят над 100 000 батерии. Това го прави най-голямата мрежа за смяна на батерии на масовия пазар в света.

Според Хорас Люк, главен изпълнителен директор и основател на Gogoro:
„Gogoro е създаден, за да запали преминаването на масовия пазар към устойчива енергия в градовете чрез създаване на интелигентна градска екосистема, която въведе нова система за зареждане с гориво, която създаде център за общности, предприятия и потребители. Радваме се да имаме водещи марки скутери като Yamaha, Aeon Motor и PGO като основни членове на нашата програма Powered By Gogoro Network и очакваме потребителите да имат разнообразен избор при избора на интелигентни електрически превозни средства. „
Gogoro напоследък е на върха, анонсира нова линия от високоскоростни електрически скутери със обхват от 170 км (105 мили), както и собствена програма за отдаване под наем на електрически скутери.
Компанията демонстрира огромен пазарен дял на тайванския пазар и се разшири в международен план под формата на програми за споделяне на скутери като COUP в Париж и Берлин.
Какво мислите за разрастващата се мрежа на Гогоро? Дали сменянето на батерията е това бъдещето на електрическите скутери? Уведомете ни в коментарите по-долу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *