Членове

Членове на клъстера

ВС Байкс ООД

ВС Байкс ООД е дружество с ограничена отговорност, основано през 2016 г. и специализирана в производството на градски и трекинг електрически велосипеди. Компанията има за своя цел да създаде незабравимо преживяване на клиентите си като разкрие необятния свят на електрически задвижваните превозни средства. Велосипеди на ВС Байкс ООД са ръчно сглобени от квалифицирани специалисти, като в тях са вложени висококачествени компоненти и модерни технологии.

Авид ООД

Дружеството е специализирано в софтуерната разработка и тестване на програми. Има опит с най-нови програмни езици и технологии. В допълнение провежда ежемесечни учебни курсове за подготовка на кадри за софтуерно тестване, автоматизиране и програмиране.

www.avid.bg

Орелек ООД

Старт-ъп компания, която се занимава с анализ на големи бази данни (big data).

ВТУ Тодор Каблешков

ПГМЕ Н. Й. Вапцаров

ПГМЕ „Н.Й.Вапцаров” е единственото професионално училище по механоелектротехника в София и София – област. За 50-годишната си история ПГМЕ e подготвил близо 9000 средни технически кадри. Училището разполага със съвременна материална база и активно работи по европейски проекти сред които:

  • „Модернизиране на системата на професионалното образование“
  • „Развитие на човешките ресурси“
  • „Създаване на кариерно-иновативен център“
  • „Училищна униформа – традиция в българското училище“
  • „Разработка на механизъм за училищни практики“
  • „Проект София – модернизация на училищната сграда“

ПГМЕ „Н.Й.Вапцаров“ разполага с учебно-тренировъчен център, изграден по инициатива на д-р Ханс Филип, Ротари клуб Китцбюел, Ротари клуб София. Всяка година се сключват договори с фирми, които осигуряват практическата квалификация и реализация на ученици, обучавани в професионалното училище.

http://pgme-sofia.eu/

Драй Линден Берлин ООД

Драй Линден Берлин ООД е създател на интернет базираната платформа Velomobile.bg за покупка или продажба на велосипеди, части и аксесоари за тях. Платформата обединява хората в България, които се интересуват от велосипеди и колоездене. Предлага широки опции за настройка на търсене в обявите, като ги филтрирате до най-малкия детайл, така че бързо и лесно да откриете велосипеда или продукта, който е необходим.

Velomobile.bg е организатор на първото за България ежегодно велоизложение КОЛОДРУМ.

Арбикс ООД

Компанията е специализирана в разработката на софтуер по поръчка и консултантски услуги в ИТ областта.
Дружеството има опит в разработването на различни видове софтуерни продукти – от прости десктоп приложения, до напреднали уеб базирани системи и комплексни решения за бизнес разузнаване.
Арбикс ООД също така разработва мобилни приложения за най-широко използваните мобилни платформи.
Специалистите на компанияата предлагат консултации във важни области като управление на проекти, бизнес анализ, системна архитектура и дизайн и софтуер изпълнение.
www.arbiks.eu

Финит Софтуер Системс ЕООД

Финит Софтуер Системс ЕООД е създадена 2007 година като основен аутсорсинг партньор на ASSD Германия. Главният офис на фирмата се намира в София, България. Компанията е специализирана в разработването и реализирането на софтуер в широк спектър от бизнес области. Компанията има опит в уеб и десктоп приложенията, мобилните приложения, децентрализираните системи, Business Intelligence и Data Mining, компютърните мрежи, базите данни, телеметрията, M2M решенията, както и много други.
finite-soft.com

А и Т Пъблишинг ЕООД

Издателска дейност, консултантските и рекламно-информационни услуги, мениджмънт и маркетингова дейност.

Тудурини Брос

Тудурини Брос е сдружение с нестопанска цел в частна полза което се занимава с организиране на екскурзии, пътешествия, екстремни преживявания.

Вангелова и Трандев ООД

Правни услуги и юридически консултации в областта на гражданското и търговското право.

Едекс ЕООД

Над 15 години опит в разнообразни търговски дейности, с фокус през последните две години насочен към внос и пласмент на компоненти за електрически велосипеди.